Special occasions

Business lunches or dinners, banquets for Ceremonies, Wedding, Birthdays, Graduation, family parties, simple dinners with friends…
For all the special moments of your life when it’s important to make a good impression, Locanda Grego is a reference point and a guarantee of excellent results.
We propose a wide selection of tasting menu adaptable to customer tastes and needs.

Menu rates include different courses, from appetizers to desserts, wines and beverages, menu printing, table decoration, etc. Private rooms available. 

Here are some examples, for a group of min.12-15 People (for smaller group à la carte menu is available). Tasting menu can be customized follwing your requirements and preferences.
These tasting menu are updated October,2020. Please write or phone for more menus and/or other seasons.

Crudo Veneto DOP

Saccottino di pasta sfoglia ripieno alla zucca e Asiago

 

Risotto con mele, noci e Morlacco
 

Maccheroncini con bieta e sopressa

 

Arista di maiale al rosmarino

con polentina fritta e contorni di stagione


Torta

Caffè e carrellino liquori

Tasting menu €40 per person,  min.group of 12-15 people. Availability of menu and seasonal products to be verifyed with management. More info: phone ++39 444 350588

Speck affinato in Amarone della Valpolicella DOCG

Cestino di pasta fillo con ripieno di ricotta e funghi



Risotto con zucca, Morlacco e dadini di speck
 

Fettuccine al ragù di cinghiale

 

Tagliata di stinco di maiale al forno

Rollé di faraona farcita al cavolo nero
con polentina fritta

Contorni di stagione cotti e crudi

 

Torta

Caffè e carrellino liquori

Tasting menu €44 per person,  min.group of 12-15 people. Availability of menu and seasonal products to be verifyed with management. More info: phone ++39 444 350588

Selezione di salumi di pregio

(per es.Speck di cinghiale, Ossocolo, Crudo Veneto DOP, Coppa affinata in Amarone DOCG)

Rollé di frittata farcita con bieta, pancetta affumicata e Asiago

(oppure con polentina, funghi di bosco e scaglie di Asiago stravecchio)

 

Risotto acon porcini e Morlacco

 

Tortelloni di faraona al sugo d'arrosto e noci

 

Filetto di maiale in crosta di mais Marano

Guancetta brasata al cabernet dei Berici doc

con polentina fritta

Contorni di stagione cotti e crudi

 

Sorbetto al mandarino


Torta

Caffè e carrellino liquori

Tasting menu €46 per person,  min.group of 12-15 people. Availability of menu and seasonal products to be verifyed with management. More info: phone ++39 444 350588

 

Baccalà mantecato con crostini

Carpaccio di storione affumicato con burro alle erbe

 

Capesante al brandy

 

Vellutata di porcini con crostini ai cereali

Risotto al baccalà

 

Tagliata di manzo con verdure al forno

(oppure secondo piatto di pesce)

Contorni di stagione cotti e crudi

 

Sorbetto al pompelmo rosa


Torta


Caffè e carrellino liquori

 

Tasting menu €46 per person,  min.group of 12-15 people. Availability of menu and seasonal products to be verifyed with management. More info: phone ++39 444 350588